Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episod 31


Sinopsis Bukan Kerana Aku Tak Cinta. Jebat, seorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran Melayu dan Cina dari jalan hitam kehidupan kepada pencerahan. Tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk jatuh cinta kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut ilmu agama dan melupakan kisah silamnya.

Sifatnya yang tenang, rajin dan baik hati telah menarik perhatian Mastura, adik ipar kepada majikannya Uwais. Pelbagai cara digunakan oleh gadis itu untuk menarik perhatiannya hingga Jebat naik rimas dan lemas. Walau berkali-kali ditolak, Mastura tidak juga berputus asa. Dia tidak pernah menyangka gadis cantik,kaya dan bijak seperti Mastura terpaut hati kepadanya, seorang lelaki biasa yang tidak begitu tampan kerana mempunyai parut di bahagian matanya. Mereka umpama The Beauty and The Beast.

Namun mampukah rumah tangga yang dibina bertahan? Masih adakah cinta dan kesetiaan dalam hati Mastura apabila mengetahui rahsia sebenar yang Jebat ialah bekas ketua kumpulan gengster! Sementelah pula lelaki dengan sejarah hitam sebegitu bukanlah suami impiannya.

Pelakon, Nelydia Senrose (Hannah Mastura), Sharnaaz Ahmad (Jebat), Iqram Dinzly Aryan). Ditayangkan mulai 9 Disember 2013. Drama bersiri 60 episode ini akan ditayangkan di Astro Mustika HD.



Download : ENTER (Zippyshare New)

12 comments:

  1. File x exist dkt zippyshare? Ada mirror link x?

    ReplyDelete
  2. file not exist cmne ni nk downloaddd

    ReplyDelete
  3. kenapa tak boleh File does not exist on this server

    ReplyDelete
  4. Apa niyyyyyyyyyyyy .

    ReplyDelete
  5. kenape cara nk download tu dah lain ye? link tu minta no fon pulak....

    ReplyDelete
  6. Link download sudah diperbetulkan.

    ReplyDelete
  7. hi Admin....saya dah download episod 31 format mkv...tapi bila saya play balik perjalanan ceritanya tak berapa lancar...sangkut sangkut...harap dapat upload yang terbaru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba menggunakan player lain. sebab disini view ok je.

      Delete
  8. Admin kenapa episod 30 dan keatas tak leh download...tolong repair file

    ReplyDelete
  9. kenapa content deleted? taleh download pun?

    ReplyDelete
  10. Admin mohon tolong upload balik Episod 31 ( File does not exist on this server )...terima kasih admin

    ReplyDelete