Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episod 29


Sinopsis Bukan Kerana Aku Tak Cinta. Jebat, seorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran Melayu dan Cina dari jalan hitam kehidupan kepada pencerahan. Tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk jatuh cinta kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut ilmu agama dan melupakan kisah silamnya.

Sifatnya yang tenang, rajin dan baik hati telah menarik perhatian Mastura, adik ipar kepada majikannya Uwais. Pelbagai cara digunakan oleh gadis itu untuk menarik perhatiannya hingga Jebat naik rimas dan lemas. Walau berkali-kali ditolak, Mastura tidak juga berputus asa. Dia tidak pernah menyangka gadis cantik,kaya dan bijak seperti Mastura terpaut hati kepadanya, seorang lelaki biasa yang tidak begitu tampan kerana mempunyai parut di bahagian matanya. Mereka umpama The Beauty and The Beast.

Namun mampukah rumah tangga yang dibina bertahan? Masih adakah cinta dan kesetiaan dalam hati Mastura apabila mengetahui rahsia sebenar yang Jebat ialah bekas ketua kumpulan gengster! Sementelah pula lelaki dengan sejarah hitam sebegitu bukanlah suami impiannya.

Pelakon, Nelydia Senrose (Hannah Mastura), Sharnaaz Ahmad (Jebat), Iqram Dinzly Aryan). Ditayangkan mulai 9 Disember 2013. Drama bersiri 60 episode ini akan ditayangkan di Astro Mustika HD.



Download : ENTER (Zippyshare)

14 comments:

  1. nape xleh buka...nak tengokk... admin...please advise..

    ReplyDelete
  2. Boleh, cuba guna VLC player...saya boleh je tengok

    ReplyDelete
  3. content rejected?

    ReplyDelete
  4. dah bukak guna VLC player but still tak boleh. sobs.

    ReplyDelete
  5. Bro nape x boleh bukak

    ReplyDelete
  6. Ape cete nim tk blh buke bei ..

    ReplyDelete
  7. link download updated ;D

    ReplyDelete
  8. Byk episode tk leh nk dwnlod nape

    ReplyDelete
  9. admin... napa zippy xleh ? file not exist ?

    ReplyDelete
  10. admin..dh lame tunggu..fix la link ni

    ReplyDelete
  11. Kenape xboley bukak bru nk tngok ..hmm

    ReplyDelete
  12. Kenape xboley bukak bru nk tngok ..hmm

    ReplyDelete
  13. Kenape xboley bukak bru nk tngok ..hmm

    ReplyDelete