Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Drama Projek Memikat Suami Episod 5


Sebuah lagi drama terbaru adaptasi novel romantik, Projek Memikat Suami nukilan Hanina Abdullah akan ditayangkan di Astro Ria. Diterajui oleh Aiman Hakim Ridza sebagai Zahrain Alimin dan Emma Maembong sebagai Nawwah Husna.berikutnya sinopsis dari novel PMS.

Mereka yang menjayakan drama ini adalah Emma Maembong (Nawwal Husna), Aiman Hakim Ridza (Zahrain), Watie Elite (Nawrah Hanna), Dynas Mokhtar (Najla Huda), Kuniey Muzani (Zahra), Fadilah Mansor (Puan Sri Maimun), Aznah Hamid (Hajjah Rahmah), Tasha Elyzza (Emmalyn), Ikhwan Khairudin (Atai),Sherry Ibrahim.

Jangan lupa saksikan drama ini yang ditayangkan setiap hari Isnin jam 9 hingga 10 malam di Astro Ria dan Astro Maya HD. Dibawah terdapat senarai link menonton drama ini secara online atau pun terus download ke dalam PC anda. Selamat menonton dan mendownload. Jangan lupa Bookmarks!Download : ENTER (Zippyshare NEW)

9 comments:

 1. Admin tolong reupload balik PMS 05 ni dengan zippyshare. Saya x Tahu nk guna download link yg diberikan. Untuk cerita PMS yg seturusnya pun tolong guna zippyshare boleh x

  ReplyDelete
 2. Admin x boleh pun download guna link yg admin bagi...please tolong reupload semula gune zippyshare...admin tolong gune zippyshare untuk semua drama projek memikat suami agar kami semua boleh download dgn senang

  ReplyDelete
 3. tolong guna download zippyshare....pls admin

  ReplyDelete
 4. kami sedang upload episod ini ke zippyshare, sila refresh atau cuba sebentar lagi. cheers.

  ReplyDelete
 5. link download zippyshare updated. have fun and keep share. cheers

  ReplyDelete
 6. Tqsm admin...like sgt2 gna zipyshre...tqsm gain...♡♡♡♡♡♡♡♡

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. like this episode ....

  ReplyDelete
 9. dah tkan start upload and dh dpt link nya,,, nk buat ape then????

  ReplyDelete