Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Bukan Kerana Aku Tak Cinta Episod 10


Sinopsis Bukan Kerana Aku Tak Cinta. Jebat, seorang lelaki yang katarsis, berdarah campuran Melayu dan Cina dari jalan hitam kehidupan kepada pencerahan. Tidak pernah terlintas dalam fikirannya untuk jatuh cinta kerana tujuan hijrahnya hanya untuk menuntut ilmu agama dan melupakan kisah silamnya.

Sifatnya yang tenang, rajin dan baik hati telah menarik perhatian Mastura, adik ipar kepada majikannya Uwais. Pelbagai cara digunakan oleh gadis itu untuk menarik perhatiannya hingga Jebat naik rimas dan lemas. Walau berkali-kali ditolak, Mastura tidak juga berputus asa. Dia tidak pernah menyangka gadis cantik,kaya dan bijak seperti Mastura terpaut hati kepadanya, seorang lelaki biasa yang tidak begitu tampan kerana mempunyai parut di bahagian matanya. Mereka umpama The Beauty and The Beast.

Namun mampukah rumah tangga yang dibina bertahan? Masih adakah cinta dan kesetiaan dalam hati Mastura apabila mengetahui rahsia sebenar yang Jebat ialah bekas ketua kumpulan gengster! Sementelah pula lelaki dengan sejarah hitam sebegitu bukanlah suami impiannya.

Pelakon, Nelydia Senrose (Hannah Mastura), Sharnaaz Ahmad (Jebat), Iqram Dinzly Aryan). Ditayangkan mulai 9 Disember 2013. Drama bersiri 60 episode ini akan ditayangkan di Astro Mustika HD.



Download : ENTER (Zippyshare)

15 comments:

  1. admin pls update link utk download....ep ni pun x leh download ..

    ReplyDelete
  2. Admin..pls update the dlwd link..episode 11 and 12 pn xleh...

    ReplyDelete
  3. updte admin .. huhu! start dri 10 x bleh dah

    ReplyDelete
  4. Update yer admin..episod 10 dan ke atas..

    ReplyDelete
  5. takboleh nk download laa episod 10 ni. please fix it :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takboleh nk download laa episod 10 ni. please fix it :)

      Delete
  6. Admin.... Mmg x bleh download dr ep10 smp 30...mohon pencerahan pls...????

    ReplyDelete
  7. update plis admin

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum admin..tlong update episod 10 dan ke ats..please.....

    ReplyDelete
  9. admin...tolong updte epsod 10 ke atas.....! kenapa xboleh nak tengok n download????????

    ReplyDelete
  10. x bole download knp??? urmmmm sedey...spe spe yg baik ht bole x send kt sy huhu

    ReplyDelete