Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Gambar Isteri Apex Leuniey Tayang Perut Mengandung


Leuniey Natasha dilihat telah mula berkongsi beberapa foto kehamilannya bersama para pengikut laman sosial dan melalui foto-foto tersebut, baby bump yang kelihatan semakin membesar.

Menurut Leuniey, kehamilan pertamanya itu sudah mencecah lebih 20 minggu dan dijadual akan melahirkan cahaya mata sulung mereka pada awal Februari tahun hadapan.

Sikap perihatin Apex itu turut mendapat pujian di kalangan para pengikut laman sosialnya dan hal ini dibuktikan apabila penjaga gol tersebut memilih doktor wanita untuk merawat serta menjalankan pemeriksaan bulanan terhadap Leuniey. Bagi mereka, hanya seorang suami yang betul-betul sayang akan isterinya sahaja akan peka dengan isu tersebut.

Untuk makluman, pasangan ini telah diijabkabulkan pada 28 Disember 2012 di kediaman pengantin perempuan di Pasir Pekan, Tumpat, Kelantan. Apa pun, bagi semua peminat sukan bola sepak tempatan, jom lihat beberapa foto terbaru Leuniey dan Apex selepas ini. Amboi, semakin berseri-seri Leuniey. Maklumlah pembawakan budak lah katakan.

Leave a Reply