Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Aeril Zafrel Nafi Kahwin Wawa Zainal


Rentetan dari berita Wawa Zainal dan Aeril Zafrel Sah Suami Isteri. Gosip perkahwinan Aeril Zafrel dengan Wawa Zainal tersebar meluas minggu lalu. Ada portal yang mengesahkan mereka telah berkahwin dan gambar mereka berkahwin juga tersebar. Namun Aeril menafikan hal itu dan difahamkan akan menyaman orang yang menyebarkan gosip itu memetik sumber mStar.

Sebuah akhbar tempatan itu didakwa telah mengeluarkan artikel berhubung dengan kisah dimana Aeril dan Wawa sudah bernikah dan berumahtangga sejak 4 Februari yang lalu. Agak lama juga setelah 6 bulan berlalu, berita seperti ini baru timbul, mana tak pelik kan.

Lagi pelik hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan seorang anak bernama Ahmad Fakharuddin Attar pada 24 Ogos lalu.

Semua orang memang sedang dalam keadaan terkejut dengan pendedahan ekslusif mengenai pernikahan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal menerusi BiPop semalam. Memang semua orang tertunggu-tunggu pengakuan rasmi daripada tuan punya badan. Iyerlah, maklumat yang dikongsikan nampak “genuine” dan logik untuk diterima akal.
aeril nafi nikah

Sayangnya, Aeril Zafrel enggan memberikan sebarang komen dan memaklumkan akan mengambil tindakan mahkamah terhadap pihak yang membuat pendedahan tersebut. Malah menerusi laman Twitternya, Aeril memaklumkan akan membuat pendedahan dalam tempoh masa terdekat.

aeril nafi nikah

Leave a Reply