Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Drama Adam Dan Hawa Episod 73

Drama ADAM & HAWA karya penulis Aisya Sofea bakal ditayangkan mulai 27 Ogos 2012 jam 9 mlm setiap Isnin hingga Khamis di Astro Mustika HD (134). Drama bersiri 80 episod ini dibintangi pelakon terhangat Aaron Aziz sebagai Adam Mukhriz dan Nadiya Nisaa sebagai Ain Hawani. Antara pelakon2 lain yg turut menjayakan drama Adam Hawa ini ialah Elfaeza Ul Haq, Dazrin Kamarudin, Shakila, Putri Sara, Anzalna Nasir, Norman Hakim, Rozie Rashid, Amyza Aznan, Lidyawati, Fazilah Mansor dan Aznah Hamid. Selamat menonton


Download :
Drama Adam Dan Hawa Episod 73 Megaload Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 73 Tusfiles Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 73 Uploadcore Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 73 Peejeshare Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 73 Billionuploads Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 73 Zippyshare Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 73 Embedupload Link

18 comments:

  1. hah???? nape episode 72 lak yg kuar ni? ada problem internet ke or tersalah upload??

    ReplyDelete
  2. npew pulak x boleh niey... mnew episod 73 nyew...alahaai...knpew pulak keluar 72 nye...hehh....

    ReplyDelete
  3. sekarang ni terok, x boleh download langsung

    ReplyDelete
  4. mana episod 73 niiii....

    ReplyDelete
  5. Ar ah..npe episod 72 lak ni?ni mst slh upload kn admin?

    ReplyDelete
  6. tu r pasal....ramai viewers yg perasan sepatutnya episode 73 tp yg ada episode 72

    ReplyDelete
  7. nk tgok episod 73 plzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  8. admin episode 73 .....

    ReplyDelete
  9. link dah okay but asal episode masih x tukar kpd 73?? Sy tgk kat dailymotion je....it's just sy xtau nak download mcm mana. kalau kat sini pas sy tgk sy terus blh download coz link yg diberi senang nak download dan sy suka sangat tgk drama adam dan hawa kat blog ni sbb up-to-date so admin please update this episode....wanna download the right episode. sy download utk adik sy

    ReplyDelete
  10. Admin pls upload episod 73..tiba2 i x phm episod 74..

    ReplyDelete
  11. admin, nape x tukar ag episode 73??? ramai viewers nak tgk this episode sbb ramai x phm apa yg terjadi dlm episod 74....please update the video

    ReplyDelete
  12. Mane 73 ni!!!! Huh!!

    ReplyDelete
  13. admin...apa dah jdi gan epsd 73 ni, masi gi yg 72.... napa pula pas new year smua nya tak kena ni..plzzz do something!!

    ReplyDelete
  14. Kemane dah peginye episode 74 pulok ni admin weh...???? Atey cer pihak admin tolong ulang tayangkn balik semoley....aye mintak tolong benor2 pd admin...

    ReplyDelete