Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Drama Adam Dan Hawa Episod 64

Drama ADAM & HAWA karya penulis Aisya Sofea bakal ditayangkan mulai 27 Ogos 2012 jam 9 mlm setiap Isnin hingga Khamis di Astro Mustika HD (134). Drama bersiri 80 episod ini dibintangi pelakon terhangat Aaron Aziz sebagai Adam Mukhriz dan Nadiya Nisaa sebagai Ain Hawani. Antara pelakon2 lain yg turut menjayakan drama Adam Hawa ini ialah Elfaeza Ul Haq, Dazrin Kamarudin, Shakila, Putri Sara, Anzalna Nasir, Norman Hakim, Rozie Rashid, Amyza Aznan, Lidyawati, Fazilah Mansor dan Aznah Hamid. Selamat menonton


Download :
Drama Adam Dan Hawa Episod 64 Uploadcore Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 64 Billionuploads Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 64 Zippyshare Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 64 Embedupload Link

40 comments:

  1. Huhu lama nye uploading

    ReplyDelete
    Replies
    1. semenjak dua menjak ni internet ade problem so jd slow, usah risau, lepas je upload kami update :DD

      Delete
    2. Huhu...unifi probs ke

      Delete
    3. okay dah boleh download :D

      Delete
  2. Dh bley tgk lom admin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah boleh tgk dan download :DD

      Delete
  3. Skit ht btol ngn tenet lmbb ni

    ReplyDelete
  4. Terima kasih, kami kt UK tgk AH laju mcm tv Msia, lg gembira tiada iklan. Semoga admin terus rajin upload.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jauhnyaaa. Jangan lupa bookmark ya. Terima kasih sebab sokong blog ini. :D

      Delete
  5. file download x support any player, either window media, real player n avi...so pleeaseee do something...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi, kami dah reupload semula video ep 64 ini, maaf atas kelewatan, ada masalah internet :D

      Delete
  6. Lamanye nak dload. Sampai separuh fail.Kenapa ye?... Link zippyshare, mediafire takde ke?

    ReplyDelete
  7. Kena extract dulu

    ReplyDelete
  8. Extract pakai 7-zip

    ReplyDelete
  9. Gunala gom player atau media player classic atau mpcstar

    ReplyDelete
  10. xley tgk pown.....

    ReplyDelete
  11. kenapa sekarang ni boleh tekan play sahaja, Then berjam lah tunggu tak download

    ReplyDelete
  12. kenapa tak boleh unzip bila dah download? operation breakdown...kecewa sungguh ni. Pls admin....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi, kami dah reupload semula video ep 64 ini, maaf atas kelewatan, ada masalah internet :D

      Delete
  13. nape x ada any respon?? face the same problem....x leh nak tgk

    ReplyDelete
  14. what's wrong with this episode??? nape still pending or mmg camtu? episode lain takde masalah pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi, kami dah reupload semula video ep 64 ini, maaf atas kelewatan, ada masalah internet :D

      Delete
  15. kenapa episod 65 masih x boleh download. buang masa orang jer

    ReplyDelete
  16. cik admin, ep 65 pls...thanks in advance

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf lambat ada masalah internet, ini ep 65 beserta link download : http://meanshiney.blogspot.com/2012/12/drama-adam-dan-hawa-episod-65.html

      Delete
    2. thnks cik admin. appreciate! :-D
      muax!

      Delete
  17. XBLE TGK EPISODE 64..EPISODE 65 OK JEK NK TGK..PLS ADMIN PLS..TQ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya disini boleh tgk, x pe saya cuba tukar sumber lain

      Delete
  18. OK je episod 64 . Tapi lepas extract la

    ReplyDelete
  19. still pending lah admin....I dont know what's wrong with this episode. kalu nak kata internet problem mmg tak r sbb internet access laju so can admin fix it 4 me??

    ReplyDelete
    Replies
    1. better awk download je, guna zippyshare sebab kami try view okay even guna ipad n note :DD

      Delete
    2. but saya akan try letak sumber lain ya :D

      Delete
  20. Admin nape bile buka ade mcm kene isi password ni, saya tgk dari venezuela. huhu

    ReplyDelete