Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Drama Adam Dan Hawa Episod 43

Drama ADAM & HAWA karya penulis Aisya Sofea bakal ditayangkan mulai 27 Ogos 2012 jam 9 mlm setiap Isnin hingga Khamis di Astro Mustika HD (134). Drama bersiri 80 episod ini dibintangi pelakon terhangat Aaron Aziz sebagai Adam Mukhriz dan Nadiya Nisaa sebagai Ain Hawani. Antara pelakon2 lain yg turut menjayakan drama Adam Hawa ini ialah Elfaeza Ul Haq, Dazrin Kamarudin, Shakila, Putri Sara, Anzalna Nasir, Norman Hakim, Rozie Rashid, Amyza Aznan, Lidyawati, Fazilah Mansor dan Aznah Hamid. Selamat menonton


Download :
Drama Adam Dan Hawa Episod 43 Hotfile Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 43 Hulkshare II Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 43 Hulkshare Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 43 180upload Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 43 Rapidshare Link
Drama Adam Dan Hawa Episod 43 Zippyshare Link

16 comments:

  1. alaa takboleh bukak..ada gambar rumah tu je...sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. download je, pilih salah satu link diatas, pilih hulkshare utk lebih senang

      Delete
  2. macam mana nak download guna hulkshare ek?

    ReplyDelete
  3. x blh nak guna pon semua link tu..!!!

    ReplyDelete
  4. boleh x admin letak zippyshare? link lain semua kena filter :( tengkiu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, saya dah letak, :D

      Delete
    2. Tq admin, bila klik zippyshare tu klua mesej ni
      "Sorry the page you are looking for does not exist.."

      then mintak tolong letak zippyshare link kat Ep46 ye.

      Delete
    3. okay, link sudah ditambah, skip ads untuk download :D

      Delete
  5. admin mcm mne nk download sye xpandai lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. klik 1 link download contoh hotfile, klik regular, tunggu bebrapa saat, klik download, jika nk guna link lain klik dan tunggu beberapa saat klik skip ads dan klik pd bahagian yg free download,

      Delete
  6. Bing News Attentive - Will Search engine optimisation Develop Into A Dinosaur?


    Look into my website - legal leads
    Also visit my web site - lawyer search engine optimization

    ReplyDelete
  7. Extra resources

    Also visit my webpage ... foreclosure lawyer
    my site - house foreclosures

    ReplyDelete
  8. Look At These Guys

    Take a look at my page; attorney lead generation
    Also visit my blog - attorney leads

    ReplyDelete
  9. admin ..plz download cerita cinta kau dan aku ,slot arca TV1 ..plz3

    ReplyDelete
  10. nk citer kampung girl ............

    ReplyDelete