Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Profil Johan Dan Zizan

JOZAN adalah nama yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan tanah air. diorang start gabung bila jadi pengacara Raja Lawak Musim Kedua. sampai sekarang diorang still pegang rancangan tu. da masuk Musim Keenam. actually, fya sendiri tak berminat tentang gosip artis ni. tapi, start tengok Maharaja Lawak, baru nampak yang diorang ni best sangat. start dari tu, mula lha suka ngan diorang ni. Lawak Ke Der, Super Spontan and so on. siap hafal dialog kot. terhafal sebab asek tengok je. HAHA.

Nama Penuh : Mohamad Yazid Bin Mohamad Aziz
Nama Gelaran : Johan, Ah Chai
Asal : Ampang, Selangor
Status : Berkahwin
Tarikh Lahir : 13 Jun 1984
Umur ( 2012 ) : 28 Tahun
Nama Twitter Sebenar : @JohERAJohERA *yang lain, semua fake.

Nama Penuh : Razizan Bin Abdul Razak
Nama Gelaran : Zizan, Mael Lambung
Asal : Dungun, Terengganu
Status : Bujang
Tarikh Lahir : 15 April 1984
Umur ( 2012 ) : 28 Tahun
Nama Twitter Sebenar : @zizanrajalawak *yang lain, semua fake.
Sumber asal : fyapelangi

Leave a Reply