Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Zizan & Awal Pengacara Tetap Melodi Mulai Jun Ini

Stesen televisyen swasta TV3 yang menyiarkan rancangan hiburan popular, Melodi mengumumkan secara rasmi dalam kenyataan medianya hari ini bahawa dua pengacara tetapnya iaitu Zizan Razak dan Awal Ashari telah dipilih bagi mengacarakan rancangan itu bermula pada Jun ini.

Menurut kenyataan itu, Melodi akan memperkenalkan kemunculan pengacara secara duo itu dijangka mampu untuk meneruskan legasi Melodi dalam usaha menyampaikan infotainment kepada para penonton dan peminat rancangan tersebut.

“Kejayaan program hiburan sensasi no.1 Negara, Melodi bukan sahaja meraih perhatian penonton dari segi kandungan terkini dan infomasi bermutu, malah program terbitan TV3 ini meletakkan perantara berkaliber sebagai platform untuk berinteraksi bersama penonton setianya.

“Sejak mula diterbitkan pada tahun 1992, nama-nama seperti Dato’ Mahadzir Lokman, Fauziah Datuk Ahmad Daud, Aznil Hj Nawawi, Azwan Hj. Ali, Raja Azura dan gandingan serasi Wahid (Senario) dan Fara Fauzana merupakan sebahagian besar daripada anak seni tempatan yang telah diberi kepercayaan memikul tugas berat mengendalikan program popular ini,” katanya.

Leave a Reply