Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Misha Omar Tangguh Perkahwinan

Misha Omar merupakan antara salah satu nama yang agak besar di Malaysia melalui lagu seakan ‘berhantu’ beliau iaitu Pulangkan. Misha yang juga telah mengikat tali pertunangan pada Februari 2012 yang lepas bersama Firos Ezzwan Rossly khabarnya terpaksa menunda tarikh perkahwinan mereka yang dijangka pada September tahun ini.

Ini kerana,Firos tunang kesayangan Misha yang bekerja sebagai juruterbang Syarikat Penerbangan Malaysia Bhd (MAS) memerlukan tumpuan yang sepenuhnya terhadap kerjaya ketika ini.

Misha mengulas, beliau tidak mahu mengganggu kerjaya dan tumpuan Firos memandangkan kini tunangnya itu sedang menjalani latihan penerbangan membawa pesawat Airbus yang mana sebelum ini Firos membawa pesawat Boeing 737.

Latihan yang perlu dijalani oleh Firos akan mengambil masa selama enam sehingga sembilan bulan yang mana, bakal menjejaskan tumpuan beliau ketika sesi latihan jika terpaksa menguruskan perkahwinan nanti, dakwa Misha Omar.

Mengimbas semula sejarah percintaan antara Misha Omar dan Firos, hubungan mereka dahulu pernah terputus di tengah jalan, sebelum menyambung kembali dengan ikatan yang lebih kukuh kini. Namun kata Misha, beliau tidak merasa bimbang akan penangguhan perkahwinan kerana yakin ketentuan Allah, jika ada jodoh, pastinya tidak akan kemana.

Syabas jika Misha sidah bijak dan matang dalam menilai sesuatu perhubungan dan menyerahkan ketentuan di tangan Allah. Kami harapkan kesudahan yang baik untuk Misha dan Firos nanti, Amin..

Leave a Reply