Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Gambar Majlis Aqikah Cahaya Malaika Anak Mawi dan Ekin

Ahad bersamaan 28 Mei 2012 merupakan majlis aqikah untuk anak Mawi dan Ekin, Cahaya Malaika yang genap 3 bulan.

Cahaya Malaika, yang lahir pada 28 Febuary 2012 lalu, diberi nama oleh Mawi dan Ekin membawa maksud bermaksud “Cahaya Permaisuriku”

” Majlis ini diadakan untuk tujuan akikah Cahaya memandangkan majlis cukur jambul, berzanji dan marhaban dibuat terlebih dulu sempena perkahwinan adik saya di Kulai, Johor, sebelum ini,” ujar Mawi ketika di kediamannya di Bangi Golf Resort, Bandar Baru Bangi, Selangor.

Mawi turut mengakui perjalan seninya sekarang agak berbeza berbanding semasa keluar dari AF dahulu. Bayaran juga agak berkurangan, namun beliau tetap optimis dengan kerjayanya ini. Beliau turut menyangkal tuduhan yang beliau sudah jatuh muflis, malah beliau mengatakan yang beliau masih mampu menyara keluarganya dengan kehidupannya sekarang.

Dalam pada itu, Mawi juga dijadualkan keluar bersama single terbaharu berjudul Termolek ciptaan Datuk M.Nasir dan lirik oleh Ad Samad tidak lama lagi.

“Penggambaran klip video single itu akan dijalankan pada bulan Jun nanti bersama sebuah lagi single Siapa Dapat Lisa,” singkap Mawi.

Siapa Dapat Lisa juga akan diterbitkan sebagai sebuah telefilem sempena Hari Raya Aidilfitri pada 23 Ogos nanti dan akan memulakan penggambaran tidak lama lagi.


Leave a Reply