Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Fasha dan Jejai Tiada Restu Ibu Mertua?

Pada majlis perkahwinanFasha dan Jejai di Hotel Crowne Plaza Mutiara yang dihadiri lebih dari 300 jemputan, telah menimbulkan persoalan dikalangan para hadirin atas ketiadaan ibu mertua Fasha Sandha (Puan Sri Raja Noora Ashikin Raja Abdullah), yang hanya kelihatan adalah ayah Jejai Tan Sri Ramli Ngah Talib yang juga bekas Menteri Besar Perak. Tidak kurang juga hadirin yang beranggapan perkahwinan Fasha dan Jejai sebenarnya tidak mendapat restu dari ibu kepada Jejai.

Fasha berkata, dia kini tetap bahagia selepas seminggu bergelar isteri Jejai dan bersyukur kepada Allah kerana telah memberikannya seorang suami yang baik. Namun setelah di soal, beliau tidak ingin mengulas tentang spekulasi ini.
Becakap tentang kehidupan berumahtangga, Fasha berkata dia masih belajar bagaimana ingin menjadi seorang isteri yang baik kepada Jejai dalam meniti hari bahagia.
Tambahnya, tidaklah sukar untuk menambat hati suaminya itu kerana Jejai adalah seorang yang ringkas dan tidak cerewet.

“Maybe kami telah berkawan lama sebelum berkahwin so senang untuk memahami sikap dan kehendaknya. Apapun saya masih belajar untuk menjadi seorang isteri,” ujarnya.
Fasha berbulan madu di Pulau Redang, Fasha berkata dia dan Jejai akan berangkat ke Pulau Redang Terengganu pada minggu hadapan bagi meraikan bulan madu.

Leave a Reply