Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Terima kasih atas segalanya, tangis Rita Rudaini

Setabah manapun seorang wanita itu, air mata pasti akan menitis apabila melihat anak-anak yang masih kecil dan tidak tahu apa-apa itu menjadi mangsa perpisahan yang berlaku.

Itulah yang dapat digambarkan pada majlis hari jadi Rita yang berlangsung tanggal 11 April di Hotel Royal Chulan Kuala Lumpur di sini, kelmarin.

Maklumlah, jika isteri lain menerima hadiah hari jadi yang mahal daripada suami tersayang, Rita pula sebaliknya menerima berita yang cukup memeritkan itu.

Dengan linangan air mata yang dipendam selama ini, Rita berusaha untuk bangkit demi meneruskan kehidupan bersama anak-anak untuk menempuh hari mendatang.

“Sempena sambutan hari jadi tahun ini, saya berdoa semoga hidup saya dan anak-anak lebih bahagia. Saya harap tiada lagi masalah yang kami hadapi seperti sebelumnya,” katanya.

Bukan saja Rita yang tidak dapat menahan tangisan, anak sulungnya, Rayyan yang ‘melekat’ dalam dukungan ibunya juga meragam dan kerap menangis ketika majlis berlangsung seolah-olah anak kecil itu turut mengerti penderitaan yang ditanggung ibunya.

Sambutan hari jadi Rita yang dihadiri keluarga terdekat, rakan artis, penerbit drama serta teman media itu dianjurkan sahabat baiknya, Linda dan Diana Rafar yang turut membuat persembahan menghiburkan tetamu yang hadir.
Manakala, suami Diana, pelakon Zamarul Hisyam yang menaja coklat jenamanya untuk majlis itu tidak dapat hadir petang itu.

1 comments:

  1. kesian dy. . .


    ya Allah. tabahkan lha hatinya. . .

    ReplyDelete