Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Tasha Shila atasi Neelofa dan Izara

Mula dikenali melalui drama Gemilang pada awal 2011, Tasha Shila kini melangkah lebih setapak memperjuangkan bidang lakonannya setelah diangkat sebagai Artis Baru Wanita Popular pada Anugerah Bintang Popular (ABP2011) yang berlangsung Ahad lalu.

Kemenangan dalam menyandang gelaran Artis Baru Wanita Popular sememangnya tidak pernah dijangka olehnya kerana pelakon seperti Neelofa dan Izara Aishah yang merupakan saingan hebat turut tercalon dalam kategori sama.

Sebelum diumumkan sebagai pemenang, anak jati Kuala Lumpur ini mengatakan tidak pernah meletakkan harapan tinggi untuk memenangi anugerah tersebut.

Bagaimanapun, pelakon yang senang dipanggil Tasha ini mengakui kejayaan yang diperoleh kali ini hasil usaha keras peminat yang sering memberi sokongan dan dorongan yang tidak pernah putus.

"Saya memang tidak sangka dengan kemenangan ini. Tapi ianya tidak mustahil kerana kemenangan ini bergantung kepada undian peminat sepenuhnya.

"Terima kasih tidak terhingga saya ucapkan kepada peminat yang sering memberi sokongan dan mengundi saya sehingga berjaya memenangi anugerah ini. Kemenangan ini terlalu berharga buat saya dan amat membantu saya meneruskan karier ini dengan lebih baik.

Menurutnya, kemunculan lakonannya yang bermula pada 2011 menerusi beberapa drama dan telefilem ternyata membuahkan hasil apabila berjaya merangkul gelaran Artis Baru Wanita Popular ini.

"Selepas ini saya akan lebih bekerja keras dalam memastikan kemenangan ini berbaloi dan sebagai tanda terima kasih saya kepada peminat yang menjadi inspirasi dan tulang belakang saya.

"Tanpa sokongan mereka, saya akui agak sukar untuk mencapai kejayaan yang sudah saya peroleh hari ini," katanya.

1 comments:

 1. vecastsradiotv menyedikan tv dan radio online ,seperti Sinar.fm thr.gegar hot.fm
  era.fm
  thr.gegar
  astro oasis
  astro ceria
  Astro Prima
  Tv3
  Tv9
  dan pelbagai lagi rancangan tv dan radio online di
  vecastsradiotv segalanya adalah percuma

  ReplyDelete