Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Fida kembali bercinta dengan Mamat?

Pelakon, Fida atau Rafidah Ibrahim, 26, akui akan menerima bekas kekasihnya, Mamat Sepah atau Mohd Noor Murad, 27, jika ditentukan Tuhan pelawak itu sebagai jodohnya. Bahkan, Fida berkata hubungannya dengan Mamat Sepah kini sudah terjalin kembali selepas dipertemukan dalam sebuah program televisyen yang pernah disiarkan pada beberapa bulan lalu. Selepas empat bulan tidak bersua, kami dipertemukan dalam program itu.


Selepas program itu juga, kami terus berhubung dan menjalinkan hubungan sebagai rakan semula. Saya menerimanya kembali kerana apa yang berlaku saya sudah maafkannya , malah sudah pun melupakannya. Jadi kami kini berkawan semula dan kami juga ada keluar bersama. Saya sendiri tidak pasti sejauh mana hubungan kami dan saya hanya berserah kepada Tuhan,”katanya yang ditemui ketika siri jelajah pertama Barisan Artis Nasional di Ipoh Perak, kemarin.

Hubungan cinta Fida dan Mamat Sepah berkahir pada Oktober tahun lalu, sejurus selepas tercetusnya ketegangan apabila pelakon komedi itu telah memuat naik foto Fida di laman sosial Facebook yang menampakkan sebahagian rambutnya ketika mereka sama-sama bercuti bersama keluarganya baru-baru ini.

Fida yang ketika itu marah dengan tindakan Mamat serta tertekan dengan tohamahan banyak pihak yang mengatakan dia berani membuka aurat iaitu sebahagian rambutnya sebagai artis bertudung telah membuat keputusan memutuskan hubungan mereka. Kini selepas menjalin hubungan sebagai kawan, Fida akui telah mendapat banyak tentangan daripada pihak lain yang tidak senang dengan hubungannya itu. Namun, menurut Fida, ia langsung tidak menjadi halangan atau mempengaruhinya untuk terus berkawan dengan Mamat Sepah.

Leave a Reply