Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Aksi Berahi Nora Danish Dan Rusdi Ramli Dalam Filem Mencari Cinta

Kali terakhir muncul di layar perak pada 2007 menerusi filem ‘1957: Hati Malaya’, pelakon berbakat besar, Rusdi Ramli kini bakal muncul dengan filem terbaru berjudul, ‘Mencari Cinta’. Filem bergenre romantik ini merupakan filem terbitan Armnet Intergrated Sdn Bhd dan Madiera Red Movie Associates.

“Saya memegang watak sebagai Razlan, seorang pengusaha lembu dan kambing. Walaupun berpelajaran tinggi, dia tetap mahu pulang ke kampung untuk mengerjakan ladang ternakan milik keluarganya. Dia mempunyai tunang bernama Mila lakonan Fouziah Gous, namun Mila telah memutuskan pertunangan mereka tanpa sebab.

“Dia kemudian terpaksa berkahwin dengan Myra lakonan Nora Danish yang ditinggalkan bakal suaminya di saat majlis perkahwinan mereka,” ujar Rusdi ketika ditemui pada majlis pra-pelancaran filem tersebut di Perak-Techno Trade Centre, Ipoh, petang semalam.

“Saya menerima tawaran untuk berlakon filem ini kerana filem ini lain dari yang lain. Cara penceritaannya berbeza dan kepercayaan mereka terhadap saya untuk menggandingkan saya dengan Nora Danish juga membuatkan saya tertarik untuk berlakon dalam filem ini.”

Rusdi ketika ditemui memberitahu berasa bersyukur kerana walaupun sudah berusia 42 tahun, beliau tetap diberi tanggungjawab oleh syarikat produksi bagi menggalas watak sebagai hero. Apabila ditanya mengenai gandingannya dengan Nora yang 11 tahun lebih muda darinya, anak kepada Norlia Ghani ini mengakui tidak mempunyai masalah berlakon dengan Nora.

“Alhamdulillah, orang masih menawarkan saya watak hero. Bagi saya, itulah untungnya pada saiz kecil. Ini kali pertama saya digandingkan dengan Nora dan saya rasa tak kisah serta tak ada masalah dia umur berapa tahun pun. Setakat ini tak ada masalah kerana ia adalah sebahagian dari kerja saya,” ujar Rusdi sambil berkongsi mengenai pengalamannya berlakon aksi romantik dengan Nora.

1 comments:

 1. Jom Layan Tv dan Radio live online Teradapatnya pelbagai channel yang dapat ditonton dan didegar secara live Sila

  Terdapatnya pelbagai Tv dan radio online percuma diVecastslv
  Malaysia Tv
  Astro Prima
  Tv 1
  Tv 2
  Tv 3
  Astro Ceria
  Astro Oasis
  Bernama TV
  Radio Malaysia
  Era Fm
  Hot Fm
  Sinar Fm
  Suria Fm
  Thr Gegar
  Sport Channel
  ESPN
  Star Sport
  Arena
  Music
  Inodesia Tv

  Just visit MY site Free For All Vecastslv

  ReplyDelete