Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

7 Fesyen Terbaik Selebriti Wanita Malaysia Sepanjang Tahun 2011

Ramai benar yang request kat Abang Nara supaya buat entri fesyen/pakaian terbaik yang dipakai oleh selebriti-selebriti wanita sepanjang tahun 2011 ini. Abang Nara faham anda semua agak kesuntukan masa untuk membaca archive yang ada. Jadi untuk senangkan diri anda, Abang Nara pilihkan 7 fesyen terbaik selebriti wanita Malaysia sepanjang tahun ini. Baca jangan tak baca.

1. Fazura – orang cantik kalau pakai apa pun cantik gak. Tak gitu? Fesyen ini adalah semasa FFM24.

fazura

2. Neelofa – macam ikan duyung yang cun melecun (FFM24)

neelofa

3. Siti Saleha – awak nampak biru lah (ABPBH2010)

abpbh

4. Tiz Zaqyah – lihat pinggangku, ramping kan? (Anugerah Skrin)

tiz

5. Nora Danish – comel, comel dan comel ~~

nora danish

6. Diana Amir – bertudung dan sangat elegan

diana amir

7. Lisdawati – baju yang memang sangat bergemilauan keemasan gitu

lisdawati

Inilah 7 pilihan fesyen yang Abang Nara anggap terbaik di mata ini. Kemungkinan besar taste korang lain. Setiap orang kan dilahirkan dengan taste berbeza? Kalau tak puas hati, sila hantar email ke hi@beautifulnara.com beserta dengan link atau gambar artis yang anda rasa lebih layak. Terima kasih.

Sumber : Beautiful Nara

Leave a Reply