Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Sinopsis Sepah The Movie

Sepah” menceritakan tentang ragam tiga lelaki berstatus bujang telah berkawan rapat sejak kecil bekerja di kilang elektronik di sebuah kilang berhampiran pekan kampung mereka.
Hobi mereka juga sama dan mereka terlalu obses pada motor cross.
Mereka terpaksa menghadapi peristiwa yang telah melahirkan konflik persahabatan mereka,semenjak kemunculan seorang gadis cantik bernama Ayu Sofea (Anzalna) yang mana bertugas dibahagian kawalan kualiti di kilang elektronik tempat mereka bekerja.

Maka berlaku, strategi dan juga ragam tiga lelaki bujang ini didalam situasi untuk memenangi hati Ayusofea.
Gadis yang berkacukan melayu bugis itu sangat pandai menyesuaikan diri bila berhadapan dengan karenah dan juga ragam tiga bujang sepah .
Maka berlaku,strategi dan juga ragam tiga lelaki bujang ini didalam situasi untuk memenangi hati “ Ayu sofea”. Gadis yang berkacukan melayu bugis itu sangat pandai menyesuaikan diri bila berhadapan dengan karenah dan juga ragam tiga bujang sepah . Terjadilah sketsa serta babak-babak yang kelihatan membodohkan diri sendiri serta buli membuli sewaktu tiga bujang itu mengatur strategi.
Nak tahu siapa yang menjadi pilihan Ayu Sofea? Sama-sama kita tunggu nanti movie ini di pawagam.

Selain bekas anggota kumpulan Sepah, filem berkenaan turut dilakonkan Jehan Miskin, Yus dari kumpulan Jambu, Asrul Raja Lawak, pelakon baru Anzalna Nasir dan Ramona Qadira iaitu finalis Dewi Remaja 2010/2011.


Nantikan tayangannya di pawagam..mesti tergelak besar bila tonton nanti
Sumber dan Kredit : http://www.shahrulhairy.com/

Leave a Reply