Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Minum Kopi Mengecilkan Payudara Wanita

Minum kopi boleh mengecilkan payudara? Wawawaaaaa tergolek – golek aku gelak sambil hentak kaki lelaju menahan gelak besor meyhhh. Kopi ni antara air yang paling aku avoid selain boleh kuningkan gigi, minum kopi menyebabkan kafein yang berlebihan.

kebiasaan minum kopi saat bekerja Minum Kopi Mengecilkan Payudara Wanita?

Terbaca kajian terbaru mengatakan lebih kerap minum kopi, lebih kecil saiz payudara mereka. Wuwuwuuu nampaknya kena minum kopi dengan banyaknya pasni. Kafein yang dihasilkan dikatakan boleh menjejaskan hormon dan menggugat saiz menjadi lebih kecik. Uhuk terkelu seribu bahasa.

secangkir kopi Minum Kopi Mengecilkan Payudara Wanita?

Wanita yang minum lebih tiga cawan kopi sehari mempunyai purata 17 peratus saiz buah dada lebih kecil berbanding mereka yang minum kurang tiga cawan sehari. Wanita yang minum kopi tidak perlu bimbang buah dada mereka akan mengecut dengan cepat dalam masa semalaman. Ia akan menjadi lebih kecil tetapi tidak terus menghilang. - Helena Jernstrom, Universiti Lund, Sweden.

P/s: Nak petua kecilkan payudara, boleh masuk dalam entri kecilkan payudara via bersenam? Nampaknya aku kena jadikan kopi minuman febret lepas ni. Muahahahaaa.


via :
http://penmerah.com/minum-kopi-mengecilkan-payudara-wanita/

Leave a Reply