Follow Us on Facebook

- Kami memohon maaf atas kelewatan kemaskini atau update.
- Selamat Berpuasa.
- Have Fun! :DD

Klik sekali iklan di atas tanda anda memberi sokongan kepada kami :D

Perempuan Tidak Boleh Tidur Tanpa HairdryerLiputan6.com, London: Pengering rambut/Hairdryer hanyalah satu alat untuk mengeringkan rambut kita terutamanya perempuan. Tetapi, perempuan ini memerlukan hairdryer untuk membolehkan dia tidur dengan nyenyak.

Perempuan ini, Lori Broady, 31, menyatakan dah bertahun-tahun dia tidur dengan hairdryernya dan juga lampunya on sepanjang malam. dai mengaku telah tidur bersama-sama sejak dia berumur 8 tahun dan dia tidak boleh tidur dengan aman tanpa haridryernya..

Yang peliknya di sini adalah dia bukan saja on lampunya tetapi juga hairdryernya itu sepanjang malam kerenan kenyenyakan tidurnya adalah disebabkan oleh bunyi hairdryder dan juga kehangatan yang dihasilkan hairdryer..pelik..hehe

Ini adalah alasan menyebabkan Lori tidur dengan hairdryer pada pertama kalinya. Pada zaman kanak-kanak beliau, dia mempunyai 10 orang adik beradik dan satu-satu cara untuk menghilangkan kebisingan mereka yang lain semasa tidur adalah dengan on hairdryer tersebut. Itu dah menjadi habit dia dan tidak dapat dipadamkan dari memorinya lagi. Lori ternyata tidak rasa malu dengan habitnya itu tetapi dia cuma risau satu perkara, kebakaran sekiranya berlakunya litar pintas kerana haridryer menggunakan kuasa yang ahak tinggi. :-)) dan juga dia mempunyai anak yang masih kecil. 

Leave a Reply